dijous, 4 d’abril del 2019

Hem quedat finalistes!

Na Marta, na Bernadette, na Carla, na Marta P., na Laia  i jo ens hem presentat al concurs Carnet Jove, que consisteix a enregistrar un spot sobre la utilitat d'aquest carnet i els seus avantatges. Teníem unes pautes sobre el que havíem de dir i a partir d'aquí, teníem llibertat per contextualitzar l'anunci allà on volíem. Concretament nosaltres vam filmar en el cinema, a Caixa Banc, al McDonald's, a la platja i a la muntanya.
Hi han participat quinze grups i nosaltres hem quedat finalistes. El grup guanyador obtindrà 6000 euros per fer un viatge i aprendre coses noves.

Aida, 3rA

https://www.youtube.com/watch?v=Xzuj6u_HmJM
Si no el podeu visualitzar el trobareu a youtube amb el títol Un món d'avantatges.




El carnet jove és una targeta personal que permet als joves gaudir de tots els descomptes i avantatges associats al programa del Carnet Jove Europeu. A més a més, està permès utilitzar-lo com una targeta financera en diferents modalitats i que es poden utilitzar com a mitjà de pagament.
El carnet jove té com a funció principal facilitar l’accés a una sèrie de productes, serveis, descomptes i avantatges per als joves d’entre 12 i 30 anys en milers de coses, com ara : gastronomia, esport, oci, viatges, salut ,compres…

Marta, Bernadet, 3rA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada