El
passat divendres 29 de març, vàrem anar a l'institut de Sóller
Guillem Colom amb l’optativa de Francès, acompanyats per les
professores Magdalena i Antònia Maria, on ens varen fer una
demostració de cuina.
Per
arribar al poble vàrem anar del Madina caminant a la Plaça
Espanya, i agafàrem el TIB de Sóller.
Quan
fórem a l’institut, un lloc envoltat de muntanyes preciós, on
s'estudia també el mòdul de Formació Professional de Restauració
i Cuina, ens esperaven el professor de cuina, Juanan, i els seus
alumnes, que eren devers 20. En entrar ens vàrem posar al voltant
dels fogons per veure com els cuiners realitzaven les receptes de
sopa mallorquina i frit mallorquí. Alguna alumna també es va animar a col·laborar. Ens explicaven passa a passa
com fer-ho i alguns trucs perquè ens surtin bé les receptes si les volem fer a casa. Quan
acabaren de cuinar, ens convidaren a tastar el que havien cuinat que,
per cert, eren boníssim! També ens varen donar un full amb les
instruccions de com fer les receptes a ca nostra. Després, vam fer
una passejada per aquest poble de la costa nord-est de Mallorca i la
professora ens explicà curiositats, com l'origen del nom d'un dels
principals carrers de Sóller, que es diu La Lluna, i el motiu és perquè en
una casa molt antiga hi ha un relleu amb forma de lluna.
Bernadet,
Aida i Marta, 3rA
A la cuina escoltant atentament |
Hora de berenar en un espai privilegiat |
Ens vam animar a fregir les patates! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada