dijous, 4 d’abril del 2019

Resum intercanvi Erasmus

Dilluns 25 de març varen arribar al nostre institut els nins i les nines de l’ERASMUS+.
Aquests nins venen de diferents països: Portugal, Itàlia, Romania i Grècia. L’Erasmus consisteix en un intercanvi d'alumnes entre diferents països que venen per practicar l'anglès i conèixer la nostra cultura.
Una vegada que són aquí, un alumne del nostre centre acull un al·lot o una al·lota a casa seva i hi roman durant tota la seva estada.
Enguany les persones que han acollit aquests joves de l’Erasmus els varen donar una benvinguda magnífica: el grup de cant de l’institut varen preparar unes cançons, les nines de tercer varen interpretar uns balls...
També hi havia alumnes que feien de voluntaris, que els repartiren bosses amb el logotip de l'institut com a recordatori del centre. Després de donar-los el berenar, vàrem partir a fer una gimcana pel centre de Palma i al dia següent dia vàrem anar a fer turisme: vàrem visitar la Catedral, l’Ajuntament, el Parlament i les places més destacades del centre de Palma.  Tot això durant l’horari lectiu!
Ja fora de l’institut, vàrem quedar tots per anar un horabaixa al Palma jump, un altre dia a la fira del Ram i, per últim, a Valldemossa.
Per acomiadar-los els vàrem organitzar una gran festa!


Alaia, 3rC


Dia que vam anar al Parlament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada