dijous, 28 de març del 2019

Anam a l'Aquàrium amb els alumnes d'Erasmus

Gran peixera amb peixos pallasso

Ahir dia 26 de març anàrem al Palma Aquàrium amb els alumnes vinguts dels països participants a l’Erasmus.
Quasi després de mitja hora d'autobús arribàrem al nostre destí i ens reberen per grups uns guies que ens parlaren en anglès perquè els alumnes estrangers ho entenguessin.
El primer que visitàrem és una rèplica de jungla en la qual veiérem piranyes, tortugues i peixos tropicals com el peix lleó, el peix pallasso, la vídua negra i el peix cirurgià, taurons, puntes negres i cridaners coralls.
Després de la jungla ens mostraren els grumers i un tanc de 8.5m de profunditat amb 3.5milions litres d’aigua salada en el qual vivien 8 taurons tigre i brasiler, a més de 1.000 peixos.
Més tard, després de mitja hora de descans i haver berenat, ens dirigirem a una sala en la qual ens explicaren la importància de no tirar plàstics a la mar i de la protecció dels peixos amb perill d’extinció, a més sortiren alguns voluntaris per realitzar un simulacre de com ajudar una tortuga malferida.
Quan finalitzàrem el taller acabàrem de fer la visita per l’Àquàrium fent una volta i mirant més peixos... Ha estat una sortida lúdica i molt didàctica!

Text: Alexandre i Adrià, 3rESOA
Imatge: Gema, 3rA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada