diumenge, 21 d’abril del 2019

Dues guanyadores del Madina del concurs Foto Jove 2019!


Avui he tengut l'ocasió de parlar amb n'Amy Díaz, guanyadora del 3r premi del concurs Foto Jove 2019, en la categoria de 8-12 anys. Cal esmentar que na Jana García, de 1rB, va guanyar el segon.

N'Amy ens explica que el concurs consistia a fer 5 fotos representant el tema del "Guernica" i del cubisme.

Ella va decidir escollir el tema del sofriment de les dones i de la pau. A la primera foto va utilitzar la seva germana i la va vestir amb parracs, la va despentinar i li va donar una pepa rompuda. Per contextualitzar la imatge va triar un lloc que estava ple de runes i va fer la foto en tons grisos.

I la segona foto també la va fer a la seva germana, li va tapar la boca i la germana va obrir molt els ulls. Aquesta segona va ser la foto guanyadora.

Va anar a recollir el premi amb en Michael, el professor d'Educació Plàstica. També hi va anar amb l'altra guanyadora, na Jana, i amb tres companyes de classe. 
Li varen donar un val de 75€ per Casa Vila, botiga especialitzada en fotografia, i un diploma. El dia 11 d'abril el varen anar a recollir al Casal Solleric, on hi havia els alumnes guanyadors i participants d'altres centres.
Ella està molt contenta d'aquest tercer premi, ja que hi participaven 30 persones.

Sonia Cáceres. 3rESO D.
Na Jana i n'Amy, molt contentes assenyalant les seves fotos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada