divendres, 19 d’abril del 2019

Participam en el 28è Encontre de Teatre en català!

El passat 15 d'abril se va celebrar el 28è Encontre de Teatre en català. Hi van particicpar un total d'11 instituts de Mallorca, juntament amb l'Associació d'Amics de la Música i Teatre de Llucmajor i els Algaidarts (Algaida).
Del Madina Mayurqa hi participàrem 12 alumnes de 1r i 4t d'ESO, que feim teatre a l'institut. Ens hi acompanyaren la nostra professora de Teatre, na Lena, i la professora de Català, n'Antònia Maria.
Cadascun de nosaltres havíem triat prèviament un dels tallers que es feien, en total n'hi havia dotze: Teatre Musical, Animalari, Dinàmiques corporals, Vull fer Tele, La veu, 3,2,1... Impro!, Caracterització, Mim, Teatre de Text, Percussió corporal, Dansa i moviment i Eines per a l'actor. Cadascun d'aquests tallers eren dirigits per professionals d'aquests àmbits.

En arribar, vam començar directament amb els tallers perquè vam tenir una llarga retenció a la via de cintura i no vam poder arribar a temps a la recepció que es feia al Teatre Sa Teulera.

De 10 a 12:30h es feia la primera sessió de tallers, jo em vaig apuntar al d'improvització, amb n'Alba Brunet, i m'ho vaig passar molt bé. Cadascun dels tallers es realitzaven en diferents llocs del poble. A continuació, vam anar a veure l'obra de teatre "Pleniluni", una peça adaptada d'un conte de Pere Calders, que van representar magistralment els alumnes de l'IES Marratxí, que estudien el Batxillerat d'Arts Escèniques.

Seguidament, vam fer una activitat col·lectiva, que consistia a anar fins a la plaça del poble acompanyats d'una batucada i fer una petita performance. A les 14:00h ens donaren temps per dinar i a l'horabaixa continuà la segona sessió dels tallers.
A partir de les 18:00h començà la mostra de tallers per part dels participants, és a dir, de tots els alumnes, la qual cosa vol dir que durant uns 5 minuts havíem d'exposar tot el que havíem assajat en els tallers. Els professors també actuaven amb nosaltres.

A les 19:30h ja partíem cap a casa, molt contents d'haver participat en aquest encontre anual, tant pel que havíem après i practicat, com per les amistats que hi havíem fet.

Redacció de Paperum
Batucada a la plaça d'Andratx

En Miquel  actuant

En Miquel i en Tomeu interpretant una cançó

Al final de l'Encontre volem foto de grup!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada