dijous, 4 d’abril del 2019

Feim una gimcana amb els alumnes d'Erasmus

El dia 25 de març vàrem  fer una gimcana amb els alumnes d'Erasmus que varen arribar a la nostra illa. Una de les activitats va ser fer pel centre de Palma una gimcana en anglès.
Per començar ens vàrem separar per grups i per països. A mi em va tocar un bon grup que eren portuguesos. En aquesta gimcana ens varem donar un temps determinant per realitzar-la,  dues hores en què s’havien de completar 25 preguntes molt complicades sobre la nostra ciutat. Per completar aquestes preguntes havíem de fer-nos uns selfies davant dels edificis o escultures més populars del centre de Palma.
Les preguntes eren complicades, però això no ens aturà, ja que teníem uns portuguesos molt intel·ligents que no paraven de trobar-ho tot, ja que d'això es tractava. Quan quedaven uns quaranta-cinc minuts per acabar, vàrem aturar un poc per descansar. Vàrem berenar i seguírem ben forts. Estàvem com a nous!
Faltaven 20 minuts i vàrem tenir un gran problema. Se´ns va apagar un mòbil amb tots els selfies! Anàrem al MacDonalds amb el carregador del mòbil, el posàrem a carregar 5 minuts i anàrem corrent al punt de trobada. Vàrem arribar molt tard i per poc no ens eliminen de la gimcana, però ens perdonaren i quedàrem segons amb molts de premis. Vàrem tornar tots feliços a casa.
Anthony Agerbasim, 3rC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada