dimecres, 27 de març del 2019

Ens visiten les escoles de Primària...

Alumnes del CEIP Puig de na Fàtima

CEIP  Cas Capiscol

Al llarg d’aquesta setmana diverses escoles han vengut a visitar el nostre institut. Jo vaig fer de "Cicerone" de la visita de Cas Capiscol. Els alumnes de 1r d’ESO preparàrem, juntament amb les nostres professores d’anglès, una visita guiada perquè els possibles futurs alumnes coneguin el centre. 
 
Primer, així com arribaven els nins i nines de 6è de Primària els donàvem la benvinguda i començàvem la visita; férem un recorregut per tot l’institut mentre que els explicàvem tot el que hi havia a cada lloc. Això sí, tot ho contàrem en anglès. Els nins no ho entengueren gaire, perquè no tenen el nostre nivell, però en Mateu Palmer els ho anava traduint al català.

En acabar la passejada, els alumnes de les escoles realitzaren diferents tallers, des de música fins a educació física; va ser una manera divertida d’animar-los a venir a fer l’ESO al Madina.
Finalment, entràrem a diverses classes perquè nosaltres els poguéssim respondre les preguntes que tenguessin, i així aclarir els seus dubtes sobre el que havíem explicat o mostrat. 
 
Ha estat una experiència molt guapa, ja que d’aquesta manera ajudàrem els nins a decidir a quin institut volien anar l’any que ve i també ens retrobàrem amb companys de la nostra antiga escola.

Emma Llabrés, 1r d’ESO D


I el passat 22 de març tocà la visita dels alumnes del col·legi Puig de na Fàtima. En Mateu Palmer, professor del centre i coordinador de les visites, ens acompanyà. Com cada any, els alumnes de sisè fan una visita pel nostre institut i els mostram les nostres instal·lacions: el hall, la cafeteria, la biblioteca, els laboratoris de Biologia i Física i Química, el gimnàs, la sala d’informàtica i les aules de primer.
Se'ls veia molt entusiasmats per veure el nostre insitut, el que més els va sorprendre fou el nostre poliesportiu. Van dir que era molt gran!
Els vàrem informar sobre els horaris que es feien, les assignatures que hi ha i en general informació del centre.
Esperem que els hagi agradat el nostre centre i els esperam l’any que ve!

Laura i Sonia. 3rESO D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada