dissabte, 23 de març del 2019

Anam a les proves Cangur 2019!


El passat 21 de març el Madina Mayurqa va participar a les proves Cangur de Matemàtiques. Vam sortir de l'institut a les 8:00h, el nostre destí era el Palma Arena, on faríem les proves.
Quan vam arribar hi havia una gentada, però per sort vàrem ser uns dels primers en entrar al velòdrom. Un cop allà, als vint minuts es va omplir de tota la resta d'alumnes d'altres centres i ja a les nou i mitja ens varen donar les proves per començar.
Abans de començar se sentia molt d'enrenou perquè ens van dir que hi havia unes dues mil cinc-centes persones, però quan ja iniciàrem els exercicis tot el Palma Arena quedà en silenci. Va durar una hora i un quart i eren exercicis sobretot de lògica i de raonament, i així com anàvem resolent els apartats la puntuació valia més, és a dir, hi havia diferents nivells de dificultat, però si t'equivocaves en l'opció que havies marcat, llavors descomptava, cosa que vol dir que no pots contestar a l'atzar, és molt objectiu. En acabar les proves ens varen deixar mitja hora per berenar i descansar.
Després vam entrar una altra vegada a les instal·lacions per fer una gimcana en grup. Durava 45 minuts i consistia en un sudoku matemàtic i 10 problemes que havies d’anar resolent en grup .En acabar la gimcana, varen repartir botelles d’aigua. Finalment tornàrem a l’institut a la una.
És una experiència que val la pena viure!

Jaime i Daniel, 3rD



Tots ben concentrats!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada