dijous, 8 de novembre del 2018

Quins alumnes ens volen representar al Consell Escolar?


Enguany s'ha de renovar el Consell Escolar del Madina Mayurqa i com a representants de l'alumnat han presentat candidatura n’Arturo Vidal Moreno, n’Alberto Cangas Comina, en Javier Gómez Guillermo, na María Font Antón, en Sergi Ginard Servera i na Judi Alabdah.

Tots aquets alumnes tenen moltes idees i propostes per fer que aquest curs sigui un dels millors. Els alumnes volen millorar el sistema d’ensenyament-aprenentatge, fer les matèries més dinàmiques i entretengudes, ja que pensen que així a l’hora d’estudiar serà molt més fàcil. També han dit de renovar mobles i peces d’informàtica que estan rompudes o no funcionen molt bé. Alguns han proposat que el segon pati sigui una mica més llarg.


Una proposta molt interessant és la d'intentar promoure d'alguna manera la importància dels idiomes, ja que en un futur és una cosa bàsica per trobar feina. A més, han proposat posar més càmeres de vigilància als llocs de l’institut on es roben més objectes personals.


Com podem observar tenim uns canditats bastant bons, ja que tots tenen idees clares i molt interessants, però només dos seran triats.  Així que, dia 20 de novembre es faran les eleccions i convé que hi hagi una bona participació perquè el Consell Escolar és un òrgan de decisió que ens afecta a tots.

Tots ben atents al dia 20, ja que sabrem qui seran el nostres representants. Molta sort!

Carmen Martínez,3rA







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada