dijous, 22 de novembre del 2018

Feim tallers de reciclatge al Madina

El passat 6 de novembre els nins de 1d’ESO B varen fer una activitat organitzada per la Comissió de Medi Ambient sobre reciclatge i tractament de residus.
Aquesta xerrada s’ha anat impartint a tots els grups de 1r d’ESO, perquè aquest tema ens afecta a tots i, encara que moltes campanyes ens ho recorden, mai no n’hi ha prou per conscienciar la societat.

Una persona que treballa a EMAYA els va fer la presentació. Nosaltres vam parlar amb l’alumne Josue Hurtado, que ens va contar coses interessants, que tot seguit vos resumiré.

Els va explicar que havíem de tenir sempre present cada color dels recipients dels fems. Els feia preguntes relacionades amb el reciclatge i les havien de respondre. Els va mostrar un powerpoint on deia que és molt important no abusar dels envasos de plàstics i que si ho fèiem pensàssim a reciclar-los correctament.

Els va dir quin fems correspon a cada color: al blau hi va el paper i el cartró, al gris hi va la matèria orgànica; al groc hi van els plàstics i els envasos i al verd va les botelles de vidre o el vidre. Hi ha uns altres tipus de contenidors específics per roba i donació d’aliments.


I una dada curiosa, segons el que els va dir, al segle XXII cada pic que reciclem els envasos ens donaran diners.

Juanjo i Marcos, 3r ESO A

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada