dijous, 23 de maig del 2019

Vos contam l'experiència de l'Erasmus a Atenes



Avui vos parlarem del viatge que varen fer uns quants alumnes de 3r d'ESO a Atenes, amb el programa ERASMUS “Outdoor Learning-Real Learning”.
Alejandro Pizzi, de 3rA, va ser un dels alumnes participants en aquest viatge cultural i lingüístic i ens ha concedit una entrevista en la qual ens explicarà les activitats que varen fer i que tot seguit resumirem.
N’Alejandro ens ha comentat que va anar a visitar el temple de Zeus, un gran edifici en ruïnes dedicat a aquest déu mitològic. De les 104 columnes que tenia, només en queden 15, perquè es va utilitzar com a pedrera per aconseguir material de construcció per a altres projectes. Varen visitar l’Acròpoli, que era la "ciutat alta", i tenia una funció defensiva, però també era un lloc de culte. En aquest lloc hi ha més escultures i temples, com el Partenó i el teatre a l'aire lliure més vell del món, que és el Teatre Dionís.
Segons l'opinió del nostre entrevistat, el que més li va agradar va ser el Partenó, perquè estava al cim d’una muntanya on es veien les magnífiques vistes de la ciutat d'Atenes. En canvi, el que no li va agradar tant, va ser l’ambient de la ciutat perquè se sentien desprotegits.
Quan s'aixecaven, després de berenar en el pis on vivien tots junts, anaven a l'institut i allà van fer algunes activitats, com escoltar un DJ que els punxava música o fer un gran mural amb figures gregues. Després, feien excursions i sortides per conèixer la ciutat i a la nit jugaven a cartes o feien competicions de rap.
Es queda amb el sentiment que va ser una experiència molt enriquidora.

Àlex i Adrià, 3rA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada