dilluns, 13 de maig del 2019

A la fi representam L'Antàrtida!

El passat 7 de maig els alumnes de 3r i 4t d'ESO vàrem assistir a la funció "L'Antàrtida", al teatre Catalina Valls, al Passeig Mallorca.
Aquesta obra, escrita per Rafel Gallego i dirigida per na Lena Serra, va ser representada pels alumnes de l'optativa d'Arts Escèniques de 4t d'ESO i arriba ja a la vint-i-novena participació de l'IES Madina Mayurqa a la Mostra de Teatre Escolar organitzada per l'Ajuntament de Palma, dins el marc del projecte Ficcions, una iniciativa del Teatre Principal.

L'obra comença amb una mena d'experiment en què un grup de joves són seleccionats per conviure, tancats, sense tenir accés a les noves tecnologies, durant un període determinat de temps. L'addicció d'alguns personatges a les xarxes socials ocasiona que durant el transcurs de la història hagin de fer front a desacords, però també sorgeix complicitat entre ells gràcies a la música.

La representació va acabar amb quatre finals diferents que mantenien el públic atent i ben entretingut, el qual va valorar positivament la feina dels actors i actrius i va concloure amb un fort aplaudiment.

Esther Prada, 4tA 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada