dimecres, 2 de novembre del 2016

Avui va d'esports...

El Real Madrid guanya amb un contundent 1-7 al Cultural Leonesa.
El passat 26 de octubre, el Real Madrid arribà a Lleó amb la intenció d'esborrar de la memòria el que va succeir a la passada edició de la Copa del Rey.
L’equip merenga va derrotar de manera contundent l’equip lleonès. El Real Madrid va guanyar per 1-7 a casa del Cultural Leonesa. Un gol de Zuiverloon (6’) en pròpia porteria amb doblet de Morata (46’, 55’) i Asensio (32’, 53’), gol de Nacho (68’) i Mariano (92’) i un gol de Benja (83’), del conjunt lleonès, feien el 1-7 de la passada jornada de la Copa del Rey. El Real Madrid va dominar gran part del partit, encara que el Cultural Leonesa va tenir diverses ocasions de marcar. En tot cas, l’equip de segona B va fer un bon paper contra l’equip madridista.
Zidane no va permetre ni un petit ensurt, ni donar-li cap ocasió de gol al Cultural. Morata i Asensio sortiren a menjar-se el camp. El Madrid tocava pilota molt fàcilment dins l’àrea del conjunt lleonès, i en una d’aquestes accions Marco va aprofitar per marcar el segon gol, que va ajustar-lo al pal esquerre de Palatsí. Morata, als 30 segons de començar la segona part, va aprofitar una assistència de James Rodríguez per ficar el tercer gol i començar la golejada.
Asensio va fer el quart gol des de la frontal i Morata va fer el cinquè gràcies a una passa del colombià.
El sisè el va fer Nacho, que va aprofitar una pilota rebutjada pel porter lleonès i, sense pensar-s'ho,va xutar-la amb la cama dreta cap a la porteria lleonesa, un tir que Palatsí no va ser capaç d’aturar.

El setè gol va ser de Mariano, que no era titular, però tot i això va obtenir premi, el gol, al minut 92. Benja marcà el gol que va maquillar un poc el resultat al minut 83.

En resum, el Real Madrid va arrasar a Lleó i se'n va dur la primera victòria dels setzens, sense compassió per un equip de segona B que va somiar amb la victòria a casa. Ara, el Cultural Leonesa s’haurà d’enfrontar a un Real Madrid confiat per aquesta espectacular victòria al Santiago Bernabeu.