divendres, 18 de novembre del 2016

Xerrada sobre educació emocional

Durant unes quantes setmanes l'orientadora de l'institut, na Merche López, ha fet una xerrada sobre educació emocional a diferents cursos. Avui ha tocat el torn al grup de 3r d'ESOD. Els alumnes, primer, han mirat i escoltat un breu conte sobre una nina que era feliç però que, de cop i volta, se sent buida, com si tengués un forat dins el seu cos i res no el pogués omplir. En el seu intent de "taponar" aquell forat provava diferents coses, com distreure's amb mòbils, consumir "llepolies", deixar de menjar, etc. 
 
Els diversos equips d'alumnes (compostos d'un secretari, un portaveu, un moderador i dos participants més) han debatut i reflexionat sobre el que li passava a aquesta nina i com es podria solucionar la seva infelicitat.
A continuació, i ja en parelles, cada membre ha explicat a l'altre els seus "forats", la seva infelicitat, insatisfacció, malestar o neguit. Aquesta darrera activitat els ha fet veure que tots podem sentir aquesta buidor, encara que siguin "foradets" molt petits, fins i tot companys de qui no t'ho imaginaves...

Equip redactor, 3rD











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada