dijous, 24 de novembre del 2016

Participam al Juvenes Translatores!


Avui, dia 24 de novembre, quatre alumnes de 2n de batxilerat han realitzat una prova de traducció anglès-castellà a la biblioteca del centre. Aquesta prova forma part d'una competició que es realitza a nivell europeu i que es diu Juvenes Translatores, i en la qual participen cinquanta-quatre centres de l'estat espanyol. En el cas de les Illes Balears, han estat seleccionats els alumnes de l'IES Madina Mayurqa Inés Martins (2nD), Marco González (2nA), Òscar García (2nB/C) i Miguel Reyes (2nB/C).

La prova s'ha enviat via internet just a les onze en punt i i els participants disposaven de dues hores per fer la traducció i podien emprar tot tipus de diccionaris que no fossin digitals.

Participar en aquest concurs ha estat una iniciativa de Gabriela Torrens, cap de departament d'anglès, i encara que pensa que serà difícil guanyar, creu que aquests alumnes estan molt ben preparats. Tots els guanyadors (un de cada país participant) obtendran com a premi passar un dia al Departament de Traducció i Interpretació del Parlament europeu, a Brussel·les.

Des de la revista Paperum els desitjam que tenguin molta sort!

Equip redactor






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada