dimarts, 15 de novembre del 2016

Microrelats

Els nostres redactors avui ens demostren les seves qualitats literàries escrivint microrelats. Aquí en teniu un tast...
L'home entabanat

Quan va arribar corrent a la feina, preocupat perquè la seva alarma no havia sonat i s'havia quedat dormit, se consternà molt quan veié que l'oficina estava tancada. Però tots els seus nervis s'esbargiren quan, abans de treure el seu telèfon mòbil per avisar del retard al seu cap, va sentir les campanes d'una església distant i recordà que era diumenge, l'únic dia que tenia lliure.

Marina, Javi i Lluís, 3rB
 
La caiguda del llapis

Durant la classe de matemàtiques, va ocórrer un terrible succés. Per culpa de la força de la gravetat i la poca destresa d’un dels alumnes, va caure un llapis al terra.
Es varen veure unes pobres formigues esclafades. Una desgràcia immensa per a la seva espècie. Les formigues, fortes i venjadores van aixecar el llapis i li van pegar un parell de mossegades. El denominat “destí” va fer que el llapis es trenqués, com els sentiments de l’alumne i els de la comunitat de llapis i bolis.

Mariano i Damià, 3r C

 
   
Una nit d'hivern
Érem al carrer una nit d'hivern mumare, mumpare i jo.
Diluviava de tal manera que els carrers pareixien rius...Tots tres ballàvem davall la pluja, botàvem en els bassiots...Quan arribàrem a casa vàrem sopar de pizzes i beguérem coca-cola....era la nit que sempre havia somiat, i que cada dia somiava des que havia passat allò. De cop i volta mumare va entrar a l'habitació i em va dir: "Pere, anem al cementeri a dur-li roses al teu pare..."
Alba i Mireia, 3rC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada