dijous, 13 de juny del 2019

Projecte de l'adaptació moderna de La Celestina


La Celestina és una obra medieval de Fernando de Rojas molt famosa en el seu temps i actualment molta gent coneix aquesta obra. Però per molt famosa que sigui pot ser que els fonaments o l’argument d’aquesta gran història d’amor, d’enganys i de mentides no s’entenguin, per això a l'assignatura de Projectes de castellà el meu grup (Bernadette, Chiaro i jo) hem decidit traslladar aquesta història medieval a l’actualitat, per tal que aquelles persones que no entenguin molt bé aquesta història, puguin comprendre com és de maravellosa literàriament i les possibilitats que ofereix al lector per enriquir el seu coneixement sobre l'època en què va ser escrita. Per fer-ho, el meu grup hem pensat que el millor sería fer un “Draw My Life”, ja que és una bona manera d’entendre millor el que et conten sense haver de pensar molt, ja que tot es fa d’una manera molt esquemàtica. Però, a part de fer un “draw my life”, que és relativament fàcil, ens havíem d’inventar una història de l’actualitat que fos un reflex de La Celestina. Per això vam pensar la següent història:

Un jove anomenat Toni que patia problemes d’obesitat estimava molt una al·lota que destacava per la seva bellesa, encara que aquest amor no era correspost, per això en Toni decidí aprimar-se. Primer començà ell sol amb una dieta, però més tard els seus germans Guillem i Lluc hi veiren el benefici i contractaren una senyora major que havia estat entrenadora professional perquè ajudés en Toni a conquistar la seva enamorada.
Després que els esforços d’en Toni per conquistar la seva estimada donaren resultat, la Celestina es volgué quedar tots els doblers, per la qual cosa els dos germans decidiren assassinar-la i quedar-se ells amb tots els doblers.
En l’altre costat de la història, el "novio" de l’enamorada s'enrabià i matà en Toni, per la qual cosa la jove patí de depressió i se suïcidà.


A continuació vos deix el link que vos dirigirà al Draw My Life:






Àlex Díez, 3rA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada