dimarts, 4 de juny del 2019

5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient



El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra dia 5 de juny des de 1973. Aquesta data es va decidir el 1972 en una Assemblea General de les Nacions Unides. L’objectiu d’aquest dia es conscienciar la població sobre temes ambientals com la contaminació atmosfèrica, el reciclatge, la contaminació plàstica, la tala d’arbres, etc. També, la celebració pretén animar la població a participar a diferents esdeveniments i activitats com per exemple: concerts ecològics, campanyes de neteja i reciclatge, conferències…tot per visivilitzar aquest problema.
Jo crec que aquest dia és molt important per al futur de l’espècie humana, ja que ara mateix tot està molt contaminat, l’aire, la mar, els boscos… I no tothom sap que el planeta està en tan males condicions, per tant, és molt important treballar molt aquest greu problema que ens afecta a tots.
Marc, 3rA

El nostre institut continua fent feina per tal que tota la comunitat escolar i també les famílies siguin conscients de com és d'important tenir cura del medi ambient. Entre moltes altres activitats que es fan en el centre, alguns alumnes de 2n i 3r han elaborat uns plànols del centre on s'especifica a quins llocs estan situats els diferents punts de recollida selectiva.
Com veieu, la planta baixa és la que compta amb més punts, ja que és on hi ha el pati, que és l'espai on es menja i es beu, per tant, on més deixalles produïm. Desgraciadament,  tot i que com podeu observar cada pocs metres hi ha contenidors de rebuig, que són els que estan assenyalats en vermell, quan acaba el pati hi ha molts papers, bosses de plàstic i altres brutors escampats. I no parlem dels xiclets, que és un producte pràcticament impossible de fer desaparèixer.

Esperam, per al bé del medi ambient, del planeta i del nostre futur, que iniciatives com les que es fan al Madina siguin el punt de partida  de la nostra conscienciació.

Redacció Paperum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada