dimarts, 5 de juny del 2018

Plata no és...



El passat 29 de maig els alumnes de 3r d’ESO vam tenir l’oportunitat de veure una obra de teatre, Plata no és, basada en textos d'autors dels segles XVI i XVII, integrats a la història d'una companyia de teatre. L’obra va ser representada al nostre institut per tres actors profesionals i estava destinada a alumnes del nostre nivell.Va durar aproximadament una hora.

Durant el curs hem estudiat en castellà diferents autors del Segle d’Or i l’obra de teatre feia un repàs a tots els autors i a algunes de les seves històries. Quan la mostra va acabar ens varen dir que l’obra havia estat escrita per una professora d’un altre institut i que feien una mostra a cada curs, adaptada als continguts literaris que havien estudiat durant el curs, com un repàs general del temari.

L’obra va agradar a la majoria d’alumnes. Una cosa que va agradar molt va ser el to còmic que va tenir l’obra, hi va haver moments molt graciosos i això va fer que els alumnes estiguessin tota l’obra concentrats en la trama. Varen sortir personatges i institucions com Calixto i Melibea, Lazarillo de Tormes, Miguel Servet o la Inquisició. Estam segurs que a tots ens agradaria tornar l’any que ve a veure una d’obra dels mateixos actors i estam segurs que ho passarem molt bé.

Victòria, 3rB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada