dimarts, 19 de juny del 2018

Anam a Sineu!

Hem acabat la gimcana!


El passat dimecres 13 de juny els alumnes de 3rB vàrem anar d’excursió a Sineu acompanyats per les professores Marina i Antònia Maria, de Socials i Català respectivament. Vam sortir de l’institut a les 8:15h i vam anar caminant cap a l’estació de tren de Palma. A les 9:15 vam agafar un tren cap a Sineu. El trajecte va durar aproximadament mitja hora i quan arribàrem teníem dues hores per fer la gimcana.

La gimcana consistia a contestar unes preguntes sobre Sineu. Les havíem de fer a persones que visquessin al poble; hi havia preguntes com per exemple quin any es va crear Sineu, quin és l'habitant més vell del poble, quin partit governa, etc. I també preguntes sobre la cultura i la història del poble. Per fer això anàvem en grups de cinc persones, podíem triar nosaltres mateixos amb qui volíem anar. Després de contestar el qüestionari, el meu grup i jo vam passejar i vam fer un poc de turisme pel poble.

A les 12:00 havíem d’estar tots els grups amb el qüestionari completat. Als dos grups guanyadors, o sigui, amb més preguntes ben contestades, els donaren un premi, que era una bossa de llepolies. Els guanyadors varen compartir el premi amb tot el grup. A les 12:45 agafàrem un altre tren cap a Palma i finalment a les 14:00 tornàrem a l’institut.
Hem après molt amb aquesta sortida i ens ho hem passat molt bé!

Victòria, 3rB



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada