divendres, 23 de març del 2018

Ens ho passam pipa al Palma Aquarium!




El passat 20 de març els grups de 1r d'ESO C i D, acompanyats per en Lluc Coll, vam fer una visita al Palma Aquarium que em va agradar molt, però vaig passar molt de fred perquè va ploure molt .Vàrem sortir de l’institut a les vuit i quart, vam anar caminant fins a la Plaça Espanya i després agafàrem l’autobús. Érem molts de nins i fèiem molt de renou al bus. Quan arribàrem, una monitora ens va dir les normes i de seguida entràrem. Primer, vam veure els taurons i ens va explicar moltíssimes coses sobre aquests animals, com per exemple que són aquàtics de sang freda, que mengen una vegada cada una o dues setmanes i que es distingeixen per les seves aletes i tenen una línia lateral que serveix per detectar el moviment o els depredadors. Després vàrem passar per un túnel on es podien veure els taurons i altres animals, com les mantes o les rajades i ens explicaren que les rajades eren molt verinoses per la seva cua. Més tard, visitàrem els grumers, n'hi havia de grossos i de petits, els grumers pertanyen al grup del cnidaris, així com les anemones i els coralls. Me va encantar anar a veure el centre de rescat de les tortugues marines, però estaven malaltes, per culpa dels humans que tiram fems a la mar i després passen desgràcies. Dues de les tortugues seran amollades dilluns que ve a la mar, perquè ja estan bé. Una de les tortugues es deia Calos i estava en el centre de rescat perquè s'havia enviat uns 46 quilos de plàstic, ja que les confonen amb grumers. Després de veure-les, berenàrem perquè teníem molitíssima de gana, hi havia un parc molt divertit; hi havia un vaixell, un tauró i moltes coses més, el millor de tot va ser quan la meva amiga Magdalena va caure de cul, però per sort no se va fer mal.
En acabar vam fer una prova que consistia en aprendre com hem d'actuar en cas que ens trobem una tortuga en perill. Més tard, anàrem a veure els peixos tropicals i marins, la monitora ens explicà els seus noms, també vam tocar una estrella de mar.
Finalment ens vam acomiadar i agafàrem l’autobús per fer una altra vegada tot el recorregut en sentit invers.Va ser un dia magnífic!

Paula i Júlia, 1r d'ESO C









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada