diumenge, 15 d’octubre del 2017

Els experts en Astrologia d'enguany vos pronostiquen aquest curs...




Il·lustració de Jaume Salamanca, 3rESOC


ÀRIES
El destí té preparada una sorpresa per als Àries, però tu hauràs d'esforçar-te per aconseguir els teus objectius si desitges una recompensa. Confia en les persones que t'envolten, poden ajudar-te amb els problemes que puguis arribar a tenir, però evita els desconeguts, podries acabar emocionalment malament. Alerta amb els primers dies de la setmana, en què és probable que estiguis de mal humor i sense voler fereixis els teus éssers estimats, sobretot els teus companys de classe.

TAURE
Per als Taure no vénen massa bons moments, però es possible que ho puguis evitar si et dus bé amb els que no coneixes i potser que trobis aquella persona especial... Els estudis t'aniran malament, així que hauràs de fer més feina si no et vols estampar. Tal vegada trobaràs una gran quantitat de doblers, però procura gastar-los amb prudència o et podries ficar en problemes que no vols tenir.

BESSONS
Aquest trimestre hauràs d'anar alerta amb les notes, perquè véns despistat de l'estiu. Estudiaràs molt i només trauràs un cinc, però no et desanimis perquè els Bessons consideren els seus estudis com a prioritaris. Demana ajuda als teus pares perquè te costarà una mica l'aprenentatge.
En període d'exàmens els Bessons no van ni a festes ni "quedades". La tendència que tenen de memoritzar-ho tot els impedeix que puguin raonar les coses i llavors recorren a la lògica quan la memòria diu prou. Ànims que tot t'anirà rodat!

CRANC
Enguany comences un curs amb alguns companys nous i t'anirà malament, tot el que intentis fer bé

et sortirà al revés. En els exàmens tampoc tendràs molt d'èxit. No te preocupis, no tot serà dolent,

en el tema de fer amics seràs el o la millor i trobaràs un amic que et podrà ajudar en les matèries

que te van malament, però sobretot no t'oblidis dels amics que coneixes de fa molts d'anys, perquè

aquests són els millors i millor que no te fiïs de tots els teus nous amics, ja que no tots són el que

semblen i la enveja es pot disfressar de moltes coses.


LLEÓ
El teu dia és el diumenge. Enguany tendràs sort amb els exàmens i trauràs bones notes. Te duràs bé amb els teus companys i seràs més creatiu a l'hora de fer feina. Et relacionaràs i et divertiràs més amb la teva família. No et posis nerviós amb els deures perquè et pot provocar una úlcera d'estómac, pren-te la feina de l'institut amb calma i la setmana en què tenguis molts d'exàmens, primer fes una sessió de ioga i beu til·la.

VERGE
El teu dia és el dilluns. Aprofita aquest dia per consolidar la teva relació de parella. Alerta amb la família, ja que et pots separar d'un esser estimat. Ets observador, pacient i reflexiu. A l'institut t'aniran millor les ciències i les matemàtiques a l'hora de fer qualsevol treball. Et costarà fer amics, ja que a vegades ets una persona freda.

BALANÇA
Ets una persona molt tranquil·la, pacífica, una mica tímida i a qui no agrada ficar-se en problemes. En els estudis t'anirà bé, trauràs bones notes i no et costarà estudiar. En canvi, no vas massa bé en fer amics; però una vegada els hagis fet, seran molt bons amics. Amb la família no tendràs problemes, però a vegades discutiràs sense motiu. En l'amor et costarà al principi ja que ets tímid, però amb el temps, t'anirà tot bé. El teu dia és el divendres i el color, morat.

ESCORPÍ
La vida t' anirà molt bé, en l'amor seràs afortunat, però enguany t'hauràs d'esforçar per poder promocionar al curs següent. Una mica de patiment has de passar, nits estudiant i matins fent treballs, però a l'estiu la teva recompensa arribarà.
L'amor en el mes de juliol apareixerà. Amics nous faràs, molt amables i records inoblidables que sempre duràs en el teu cor.Com més gran et facis, més bona persona seràs, i a la vida ben acompanyat sempre estaràs.

SAGITARI

Ets una persona introvertida, no t'agrada sortir de ca teva amb els teus pares i no t'aixeques del teu llit si no és que tens fam.
Ets un gran fan de la lectura, el teu somni és tenir una biblioteca enorme. Prefereixes tenir pocs amics a tenir-ne molts. No t' interessa tenir parella però tens molt d'amors platònics. T'agraden els colors clars i, sense dubte, el teu dia de la setmana és el dimarts.

CAPRICORN
Si ets Capricorn, vol dir que ets una persona positiva i molt alegre. En el curs t'anirà molt bé si estudies i t'esforces, ja que estàs en un curs molt difícil, però res és impossible.
En l'amor seràs una persona molt afortunada i trobaràs algú especial i, en l'amistat, coneixeràs persones meravelloses.
No tendràs grans riqueses, però sí seràs un treballador molt positiu i no tiraràs mai la tovallola, cosa que farà que sempre tenguis la recompensa pel treball ben fet.
T'agrada molt la música i gaudeixes de les melodies molt mogudes, balles amb o sense el teus amics a totes les festes i no t'atures fins que te n'has d'anar. Els plans que no siguin quedar-te en el teu sofà mirant pel·lícules i sèries no t'atreuen. Enguany aniràs molt arreglat, mai vestiràs qualsevol cosa. T'interessaràs pel que passa al món, miraràs molt les notícies i voldràs estar al corrent de la moda. De cara a aquest curs t'agradaran molt els colors foscos i confiaràs molt en el teu amulet de la sort, no te l'oblidis el dia que tenguis exàmens!

AQUARI

Prepara't Aquari! Hauràs d'anar alerta amb les persones que t'envolten, no tot és el que pareix. S'

apropen problemes de tot tipus: d'estudi (ets molt tímid a l'hora de demanar els dubtes i això no

t'ajudarà gaire), d'amistat (els pròxims dies veuràs qui de veritat són els teus amics) i d'economia 

(ets molt malgastador amb els teus doblers, et convendria anar amb compte).

Però no passis pena, tot s'arreglarà favorablement de cara al proper trimestre.




PEIXOS
Els peixos tenen bon cor, però quan volen aconseguir alguna cosa ho fan sense importar-los el que diguin els demés. Aquest serà un bon any per a la teva salut.

És convenient que et centris en el que vols fer, ja que tens moltes idees dins el cap, i potser no donis a l'abast. Enguany t'anirà més o menys com els altres, però per culpa de canvis i distraccions, les teves notes no seran les mateixes.

El 2017-18 serà positiu, tant pel que fa a les amistats com a l'amor. Les amistats que tens de fa 

temps, aquelles que no saps si deixar o no, que ja les tens un poc cansades, deixaran de funcionar i  

potser millor plantejar-te l'hora de passar pàgina. Potser la teva o el teu millor amic de pràcticament 

tota la vida ja deixi de ser-ho per qüestions que vos han afectat; i per aquest motiu t'adonaràs que

no tot és per sempre, i començaràs a fer-te molt més amb les persones que de veres et fan feliç. 

Ets una persona molt amigable i caus bé a tothom, però enguany concentra't en el tema de 

l'amistat, serà molt important. Aquella amiga o amic que mai hauries pensat que volia ser el teu o la

teva millor amiga, ho serà. I és molt important que tractis bé la teva parella i els teus amics; els has 

de cuidar. En l'amor t'anirà regular, ja que la persona que t'agrada s'està oblidant de tu i si no fas res

per parlar amb ell o ella, no tendràs cap oportunitat.

I pel que fa als doblers, convé que enguany compris loteria!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada