dilluns, 24 d’octubre del 2016

EL TEU HORÒSCOP PER A AQUEST TRIMESTRE
            L'equip redactor de la revista compta amb alguns experts en astrologia, que vos pronosticaran com vos anirà aquest primer trimestre en relació als estudis, els amics, la salut i els amors. Parau atenció!

ÀRIES
Com es presenta aquest trimestre per als Àries?
Àries! Fins al desembre es presenta variat. Podràs treure't pedres del camí que t'estan molestant, com per exemple treballs que tenies pendents, o esmenar certs problemes del dia a dia que no et permeten dur una vida afectiva plena, com reconciliar-te amb algun company de classe. S'obriran noves portes per a tu. No les desaprofitis perquè poden ser d'allò més interessants. La teva família sempre hi serà, pots comptar amb ella tinguis el dia bo, regular o dolent. Estigues pendent de nous alumnes que arribin a l'institut, podries fins i tot conèixer una persona especial. Els teus amics més íntims formaran com sempre part indispensable de la teva vida.
 
TAURE
Aquest trimestre tendreu molta fortuna, aprovareu tots els exàmens, però procurau estudiar i planificar la feina, almenys heu de treballar una hora cada dia.
Aquest trimestre no trobareu l'amor, però tendreu sempre al costat els amics amb qui podreu quedar els caps de setmana, si no teniu molta feina de l'institut...
La sort vos acompanyarà aquest primer trimestre, així que podeu comprar un bitllet de loteria o fer una travessa de futbol.

BESSONS
Els bessons no són dos, són molts! Sou molt curiosos i teniu moltes habilitats que sabeu aprofitar. Els exàmens i treballs vos sortiran rodons perquè sempre sabeu trobar solucions a les preguntes complicades. Sou càlids, simpàtics i conciliadors, per això sabeu mediar en els conflictes que es produeixen a classe. Sou ideals per a ser delegats o delegades. Però anau alerta perquè potser alguna vegada, per amistat amb algú, no veureu les coses com són relament.
Les notes aniran bé, però no et confiïs, t'has de preparar a consciència els exàmens.

CRANC
Ets una mica tímid/-a i et costarà relacionar-te i expressar-te obertament. Tendràs bones idees. Alerta perquè t'enamoraràs i sortiràs de festa més del compte i això et pot perjudicar en els estudis. Vigila perquè el professor no et posi falta i t'adormis a les explicacions. El teu dia preferit és el dilluns. No et relacionis amb Àries i Balança, però et duràs bé amb Taure, Escorpí, Capricorn i Peixos.

LLEÓ
Els alumnes del signe de Lleó són bondadosos i generosos, són ambiciosos però alhora molt bones persones. Per a aquest trimestre els que tenen el signe Lleó, tindran un bon rendiment escolar i els sortiran bé les coses, i tendran una bona amistat amb els seus companys i amics. A més de tot això els anirà molt bé en l'amor (l'al·lot o al·lota que vos agrada vos correspondrà), però això sí, teniu molta cura en els treballs de català i anglès, ja que alguns companys vos molestaran i vos distrauran de la feina.

VERGE
Aquest trimestre els alumnes que siguin Verge tendran molt d'èxit a l'hora d'estudiar, però teniu en compte que si necessitau ajuda, l'heu de demanar als professors i cal que escolteu els vostres companys/companyes, ja que vos donaran bons consells.
Anau alerta amb l'assignatura d'Educació Física perquè si vos descuidau vos podeu lesionar. Aquest trimestre estareu molt inspirats, per la qual cosa les assignatures d'Educació Plàstica, Música o Tecnologia vos aniran molt bé perquè tendreu idees genials.
Teniu tendència a refredar-vos, anau alerta perquè algun dia a l'institut farà fred. Procurau anar abrigats quan comenci la tardor!

BALANÇA
Aquest primer trimestre hauràs de treballar molt en equip, ho faràs bé, i això els professors ho valoraran. Faràs bons amics, que t'ajudaran a resoldre els conflictes que puguis tenir. Encara que ja estiguis cansat de la rutina, faràs un esforç per aprovar totes les assignatures, i encara que pareix difícil ho aconseguiràs.

ESCORPÍ
Els estudiants Escorpí sou treballadors i atents, però caparruts. Sou obsessius amb els estudis, sobretot pel que fa a les assignatures de ciències, ja que les lletres vos avorreixen. Però no passeu pena perquè aconseguiu tot el que voleu. El vostre futur professional no té límits.
No suportau suspendre cap assignatura o no fer els treballs comanats a la classe. Encara que no vos agradi treballar en grup, en algunes matèries ho haureu de fer aquest trimestre...
Parau atenció amb el dia bo: dimarts. Anau amb compte amb el dijous!

SAGITARI
Com a signe aventurer que ets aquest trimestre viatjaràs molt, encara que sigui amb la imaginació, cosa que tendrà molts beneficis en les assignatures de llengua, perquè faràs molt bones redaccions. Ets entusiasta i espontani, i això agrada als professors, però no vulguis cridar gaire l'atenció perquè a alguns companys teus no els fa gràcia. T'agrada molt la disbauxa i passar-t'ho bé; aquest trimestre tendràs la sort d'assistir a festes on seràs el protagonista. Ets intel·ligent i treballador, la primera avaluació t'anirà molt bé.

CAPRICORN
Aquest 1r trimestre per als Capricorns serà complicat; tendran dificultats. Els alumnes amb aquest horòscop començaran el curs confiats, és a dir, se n'adonaran que és més difícil del que pensaven quan quedarà poc temps per a reaccionar. Deixaran els estudis a part i es centraran més en la vida social. Anau amb compte!
Relacionau-vos amb un Taure, un Cranc, un Peixos o un Verge. No confieu en un Àries, un Bessons o un Balança. El vostre dia de sort serà el dissabte.

AQUARI
Aquest 1r trimestre et duràs bé amb tothom de l'institut. Sabràs resoldre tots els problemes amb honestedat. Sempre voldràs aconseguir allò que desitges. Vés alerta amb els professors perquè t'exigiran molt. Planificareu molt bé les coses i no tendreu problemes a l’hora de fer els exàmens. Seràs molt amic amb els Àries, Bessons, Lleó i Balança. No et relacionis amb Taure i Verge. Dissabte has d' estar content perquè és el teu dia preferit.

PEIXOS
Vosaltres, els “peixos”, sou imaginatius, creatius i artístics, per això a les assignatures de Plàstica, Música, Projectes i Tecnologia sou els millors. En canvi, com que teniu poca voluntat, les altres assignatures vos poden anar malament. Aquest trimestre podeu perdre alguns amics, ja que com que no vos agrada ser criticats, ni les persones cregudes o pedants, hi tendreu una baralla molt forta. També fareu nous amics, perquè teniu empatia amb tothom i connexió amb els companys que tenen problemes. Heu d’anar amb compte amb els Sagitaris i amb els altres Peixos, però tendreu una bona relació amb Taure, Cranc, Verge, Escorpí i Capricorn.

Equip redactor de 3rESO B,C,D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada