dimarts, 25 de febrer del 2020

               CARNAVAL 2020         


El passat 21 de febrer, es va celebrar a l’IES Madina Mayurqa la festa de carnaval. Vàrem  poder veure gran varietat de disfresses, tot i que en comparació del total d’alumnes, no molts es van atrevir a participar. 
El concurs va ser entretingut, fins i tot, van haver actuacions molt divertides. Una de les nostres companyes, na Dariya, es va disfressar de brasilera. Va preparar una coreografia que va deixar a tot el públic bocabadat, i finalment, li va ser atorgat el premi de millor disfressa individual. Una altra de les disfresses que ens va cridar l’atenció, va ser la de unes bessones de primer curs que anaven vestides de la pel·lícula Caçafantasmes. La seva vestimenta estava molt elaborada, i es notava que havien estat hores preparant-la. Com cada any, els professors ens van impressionar amb la seva desfilada en comparsa, aquest pic inspirada en els anys 20. Els coristes de l’institut varen cantar i ballar una cançó oriental, que va donar a la festa un punt d’originalitat. Per acabar, un grup d’alumnes i el seu professor van interpretar l’entrega dels Oscar. Encara que van trigar molt en preparar el material del seu escenari, la seva actuació va ser una de les millors.
En conclusió, podem dir que les disfresses van estar molt curioses, però l’any que ve hauria d’haver més participants per fer el concurs més emocionant. 

Paula i Andrea, 3r B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada