dilluns, 2 de març del 2020


Crònica d'una visita a les institucions de Palma

Dia 24 de febrer, els alumnes de 3 ESO B van fer una sortida per palma on van veure l’Ajuntament, el Parlament i, per finalitzar, el Consell.

Van partir de l’institut a les nou en punt, i van arribar damunt les nou i mitja. Quan varen arribar a l’ajuntament ja els esperava un home que els contaria tots la informació d’aquell ajuntament. Varen començar per el banc que es troba a la banda dreta de l’ajuntament, els va contar que en aquell banc és posava la gent que sempre tenia alguna excusa, per això es diu El banc de si no fos.
 Després d’aquesta explicació els va explicar el nom del rellotge, Figuera, perquè el seu creador tenia de llinatge aquest nom. Per finalitzar la primera visita van entrar a dins l’Ajuntament, on varen veure al Batle de Palma.

La segona visita la van fer al Parlament on també els esperava un home, el primer que van veure va ser la gran biblioteca que hi ha, on van molts de estudiants a fer els deures o ha llegir. Després van anar on es fan les votacions per aprovar el que sigui el punt del dia, també vam veure una sala tota vermella on hi havia uns quadres pintats enormes.

Quan varen veure les dues primeres visites van fer una pausa de mitja hora, per poder berenar.
Després de berenar van anar al consell, on el primer que van veure va ser un refugi antic perquè la gent és pogués refugiar dels bombardejos, tot seguit els va mostrar una cristallera on sortia una demostració de fruits autòctons de cada illa balear. I per finalitzar van entrar dins una sala on hi havia tots els escuts dels pobles de Mallorca.

Segons els alumnes, va ser una sortida entretinguda i interessant.

Tomeu, 3r B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada