dijous, 23 de gener del 2020

Desembre: sortides i cinema.

La setmana abans de les vacances de Nadal els grups de 3r ESO realitzàrem dues sortides per assistir a diferents projeccions cinematogràfiques.

Per una banda, dimarts 17 de desembre vàrem caminar fins el museu d'Es Baluard perquè durant tres dies projectaren set curtmetratges internacionals i nacionals organitzats per la Regiduria d'Igualtat de l'Ajuntament de Palma sobre la diversitat i orientació sexual LGTBI en què coincidíem altres alumnes d'altres instituts.
 En acabar feren una ronda de debat amb preguntes i comentaris sobre el contigut dels curtmetratges i en el qual intervingueren molts d'alumnes sobretot del nostre institut i es demostrà que molts de nosaltres ja tenim assimilat el respecte pels altres.
Sortírem del museu i aprofitàrem mitja hora lliure que teníem per berenar i descansar una mica abans de tornar-hi.

Divendres 20 de desembre, dia de pluja, vàrem anar a CineCiutat per veure la pel.lícula "Yesterday" en anglès britànic amb substítols en castellà. Sortida organitzada pel departament d'anglès.
El títol del film  coincideix amb un altre títol d'una cançó famosa i coneguda arreu del món d'un grup de Liverpool també arxiconegut i famosíssim dels anys 60 del segle XX que de sobte i misteriosament ningú no coneix... llevat d'alguns.
Pel.lícula entretinguda per veure acompanyat ( o no) un horabaixa de dissabte? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada