dimecres, 9 de maig del 2018

Viatge d'Estudis 4t d'ESO

Quina fretada al Nord!


Del 19 al 23 de març els alumnes de 4t vàrem anar de viatge d’estudis a Espot (Pallars) i Port Aventura, acompanyats per les professores Rosa, Mila, Lionor i Lena. Ens endinsàrem en aquesta aventura amb moltes ganes de passar-ho bé i alliberar-nos de l'estrés escolar.

Començàrem el viatge amb una visita a Barcelona. Visitàrem els carrers de la ciutat comtal, com les Rambles i visitàrem també El Liceu. En acabar partírem cap a Espot; unes hores llarguíssimes fins arribar-hi. Vam sopar i partírem cap a les habitacions a dormir.

Al dia següent férem una visita a Espot i a l’horabaixa anàrem a fer esports d’aventura. Dimecres férem paint-ball i visitàrem el Llac de Sant Maurici amb vehicles 4x4. El darrer dia que estiguérem a Espot férem ràfting i després partírem cap a Salou. Divendres anàrem a Port Aventura. Al vespre ja tornàrem cap a Palma.

El temps a Espot va ser un poc dolent, estava nevat i feia fred (encara que el primers dies ens va agradar, després ens cansàrem de veure neu). A Salou tinguérem sol.

Ens ho hem passat molt bé!

Anam al Liceu!



Miquel Seguí, 4tB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada