dimarts, 22 de maig del 2018

A Madeira s'ha dit!




Del 30 d'abril al 4 de maig sis alumnes del Madina de segon d'ESO anaren a Madeira, com a part del projecte Outdoor learning, real learning (Erasmus +). Avui parlam amb n' Ainhoa Pascual perquè ens expliqui com va ser el viatge a Madeira (que és un arxipèlag portuguès situat a l'Atlàntic Nord).

P: -Es va fer llarg el trajecte?

R: -Sí, per arribar a Madrid el vol va durar una hora i, després, quan hi vàrem arribar vam agafar un altre vol amb destí a Lisboa, que va durar dues hores i mitja i, de Lisboa a Madeira, unes altres dues hores. Però durant aquest temps vam poder conèixer els nostres companys de viatge.

P: -Quant de temps hi vau romandre a Madeira?

R: - El viatge va durar 5 dies, 4 nits.

P: -Quines activitats vàreu fer?

R: -Vam fer una gimcana per la ciutat antiga i també vam visitar un parc temàtic, anomenat Santana. Ens varen dur a visitar les coves volcàniques del nord. I férem diferents activitats a l’escola. Vam veure una fàbrica de mel de canya. També ens va rebre el president de Madeira.

P: -Quin era l’horari de l’escola?

R: - Entràvem a les 8 i en quedàvem fins després de dinar. Tots els dies dinàvem pasta.

P: -On vos vau allotjar?
R: - La primera nit quedàrem a dormir a un hotel, ja que encara no havíem arribat a Madeira. Quan vam arribar allà ens varen venir a recollir els pares de les famílies que ens havien “adoptat”. Passàrem la resta de les nits allà. Hem conegut al·lots i al·lotes de molts de llocs diferents, ha estat una experiència molt bona!


Riqui i Elsa, 3rB


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada