dissabte, 17 de febrer del 2018

Relat de 1rESOB

El grup d'alumnes que fa Projectes amb la professora Meritxell han escrit un conte. Després, entre tots, han triat com a més bo el que tot seguit vos transcrivim...



ESTRANYS DIES A L'INSTITUT

Un matí de setembre de l'any 2015, un nin que nomia Eloi estava molt emocionat i nerviós perquè era el seu primer dia a l'institut Madina Mayurqa.
N'Eloi era un nin baix, prim, amb els cabells castanys. Era llest i de vegades queia una mica antipàtic. Li agradava molt llegir llibres sobre ciència-ficció i jugar a jocs de rol amb els seus amics.

En arribar a l'institut va veure el curs on es trobava la seva germana gran Laura. A na Laura, tot i que l'estimava, li feia vergonya el seu germà. Ella era una nina molt sociable, creguda i presumida. A l'institut era popular.

Aquell dia n'Eloi va anar a la seva classe i es va sorprendre perquè no coneixia ningú. Estava un poc espantat per la situació i va seure en un lloc buit devora una nina amb els cabells curts, foscos i els ulls verds, anomenada Sara. N'Eloi va començar a parlar amb ella i li va caure molt bé.

Quan ja era l'hora de pati va sortir corrent per veure els seus amics de l'escola i els va contar el que li havia passat. El pati li va passar volant i després va haver de tornar a classe.
En sortir de l'institut l'Eloi va veure na Sara girar la cantonada i va seguir-la amb curiositat. Al cap d'una estona va observar dos adolescents de l'institut que volien robar-li la cartera. Ell volia ajudar-la però va veure que na Sara tenia súperpoders perquè de sobte va desaparèixer.
N'Eloi la va cridar pel mòbil i li va preguntar com estava i què havia passat; no obstant, na Sara restà callada i va penjar.
Ja a casa li ho va contar a la seva germana Laura, però ella no li va fer cas i li va dir que deixàs d'imaginar-se històries fantàstiques.

Passats uns dies, un cap de setmana, n'Eloi va sortir de passeig. Va trobar na Sara i ell li va preguntar què havia passat. Però ella, com que no volia que ningú descobrís el seu secret, li va llançar un encanteri que va fer que n'Eloi oblidàs tot allò relacionat amb ella.

Des de llavors, sempre que anava a l'institut, n'Eloi ja no reconeixia na Sara.
Fins que amb el pas del temps a na Sara va començar a agradar-li n'Eloi i es va penedir del seu encanteri perquè ell no la coneixia. Així, un dia...

CONTINUARÀ...

1r d'ESO B (Projecte)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada