dimecres, 21 de febrer del 2018

Reciclam les piles!

Grup de 3rC

El passat 5 de febrer els alumnes de 3rC, acompanyats pel nostre professor Llorenç Melis, vam fer un taller sobre piles que va dirigir una monitora del Govern Balear. 
Vam aprendre els diferents tipus de piles que existeixen (les de botó, les cilíndriques i les prismàtiques) i com és de necessari el seu reciclatge. Les piles que usam més són les cilíndriques, que les feim servir per al comandament de la televisió, les consoles, etc. També ens explicà que s'utilitzen molt les piles recarregables dels aparells tecnològics perquè són pràctiques i menys contaminants.
També ens mostrà unes diapositives amb una illa feta amb tots els plàstics que llançam a la mar, situada al mig de l'Oceà Pacífic.
Aquí ens va recordar la importància de les tres "R": reduir, reciclar i reutilitzar. Ens va explicar en quin moment es convertien les piles en un residu i on les hem d'abocar perquè es recicli i no contamini.

Quan va acabar l'exposició vam jugar a un joc semblant al "passaparaula" relacionat amb el que havíem escoltat. Els guanyadors van poder muntar un contenidor per a piles (la podeu veure a la foto), que romandrà a l'aula, i la resta de participants també es varen endur un petit contenidor per a tenir a casa i així poder reciclar diàriament.

Va ser una exposició molt interessant, vam aprendre moltes coses i vam desconnectar una mica de tots els exàmens!

Denisse, Mariona, Sol, Carmen i Sergio, 3rC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada