Els alumnes de
segon d’ESO C de l’ IES Madina Mayurqa vam anar a la Llar
d'Ancians acompanyats de les professores Conxa i Lena. En arribar-hi
ens va rebre la coordinadora del centre i un avi anomenat Alberto, el qual més tard ens ensenyaria a salar olives (les que havíem collit
feia una setmana de les oliveres del centre).
Encara que el
procés de salar les olives és molt llarg vam disfrutar molt, tant
tallant llimones com trencant les olives o esclafant els alls, però,
sobretot, enbrutant-nos de cap a
peus amb el suc que treien les olives quan les trencàvem, i de la
mescla del vinagre amb les llimones, el julivert, els alls, el
fonoll, etc.
Després
d’una llarga jornada de salar olives, els treballadors de la Llar ens varen convidar a berenar i quan acabàrem de menjar,
omplírem els pots (que havíem duit)
amb les olives, que ja estaven ben saladetes.
Finalment,
els alumnes tornàrem amb els nostres pots ben plens cap a l’institut
i amb una molt bona experiència.
Alexandre
Díez, 2n ESOC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada