Aquí teniu l'entrevista a en Pedro
Llabrés, l'encarregat de fer la bunyolada el passat dia 26 d'octubre per celebrar Les Verges al Madina. Després teniu la recepta per si vos voleu animar!
Denisse: Com vares
començar?
Pedro: Em varen
venir a cercar per oferir-me aquesta feina i la vaig acceptar.
D: Quants d'anys dus
dedicant-te a fer bunyols?
P: 25 anys
D: Quin altre ofici
tens?
P: Abans de
jubilar-me era policia.
D: T'agrada el teu
treball?
P: M'encanta.
D: Aquesta afició de fer bunyols, ve de família?
P: No
D: A quins instituts
has anat enguany a fer bunyols?
P:
A Santa Mònica, Madre Alberta i La Puríssima
D: Com es fa un bon
bunyol?
P: Amb patata,
llet,ous, farina i llevadura
I ara vos direm com és el
procés de fer bunyols de vent:
Ingredients:
250g. de farina
500g. de patata bullida i
feta puré
2 ous amb el blanc pujat
20g. de llevat de pa,
dissolt en una tasseta amb un poc d'aigua tèbia
Preparació:
Amb tots els ingredients
heu de formar una pasta i deixar-la tovar com a mínim una hora en un
lloc tebi. En ser tova, ja podeu fer els bunyols: agafau una petita
porció de pasta i tirau-la dins d'una paella amb oli bullent, sempre
de manera que la pasta quedi amb un forat al mig. Quan els bunyols
siguin rossos, treis-los de l'oli i serviu-los (millor si són
calents) ensucrats o acompanyats amb mel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada