dissabte, 28 d’octubre del 2017


Aquí teniu l'entrevista a en Pedro Llabrés, l'encarregat de fer la bunyolada el passat dia 26 d'octubre per celebrar Les Verges al Madina. Després teniu la recepta per si vos voleu animar!   

Denisse: Com vares començar?
Pedro: Em varen venir a cercar per oferir-me aquesta feina i la vaig acceptar.

D: Quants d'anys dus dedicant-te a fer bunyols?
P: 25 anys

D: Quin altre ofici tens?
P: Abans de jubilar-me era policia.

D: T'agrada el teu treball?
P: M'encanta.

D: Aquesta afició de fer bunyols, ve de família?
P: No

D: A quins instituts has anat enguany a fer bunyols?
P: A Santa Mònica, Madre Alberta i La Puríssima

D: Com es fa un bon bunyol?
P: Amb patata, llet,ous, farina i llevadura

I ara vos direm com és el procés de fer bunyols de vent:

Ingredients:
250g. de farina
500g. de patata bullida i feta puré
2 ous amb el blanc pujat
20g. de llevat de pa, dissolt en una tasseta amb un poc d'aigua tèbia

Preparació:
Amb tots els ingredients heu de formar una pasta i deixar-la tovar com a mínim una hora en un lloc tebi. En ser tova, ja podeu fer els bunyols: agafau una petita porció de pasta i tirau-la dins d'una paella amb oli bullent, sempre de manera que la pasta quedi amb un forat al mig. Quan els bunyols siguin rossos, treis-los de l'oli i serviu-los (millor si són calents) ensucrats o acompanyats amb mel.

Denisse Prada, 3rC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada