dimarts, 5 de febrer del 2019

Agon, la competició a l'antiga Grècia!


En Xisco, en Javi, en Marcos, en Pere, en Jaume i n'Alba, amb la corona de llorer!

El passat 31 de gener el grup de 1r d'ESO D vam anar al CaixaForum per tal de fer una activitat sobre Grècia, acompanyats pels professors d'Història, n'Aina i en Ferran. Aquesta activitat també la feren els altres grups de primer.

Després de deixar els abrics i les motxilles als armariets, vam pujar amb una monitora a una sala. Vam començar repassant el temari i rebérem una explicació de com seria la visita.

Els nins de l'antiga Grècia ja volien ser els millors des de ben petits, en tots els àmbits de la vida, la qual cosa era el principal objectiu de tot ciutadà grec, fet que ens va sorprendre molt.
Després, vam fer dos dels jocs de la competició; el primer consistia a llançar cinc pedres amb la mà i girar-la, i quan queien les pedres s'havia d'intentar que caiguessin juntes a la mà i qui més pedretes aconseguia agafar, guanyava. El segon joc era el típic de llançar daus i guanyava qui més puntuació obtenia: es tiren tres daus i si treies tres sisos, que és la màxima puntuació, fas la tirada "Afrodita", que significa que tendràs un bon futur en l'aspecte amorós.

El museu era molt interessant, tot i que s'havia de participar molt. Al final ens feien preguntes per comprovar si havíem estat atents a l'explicació i a l'exposició i qui contestava correctament guanyava una corona de llorer! En total es van atorgar sis corones!

Va ser una sortida molt entretinguda!

Xisco Bergas, 1r d'ESO D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada