dimecres, 13 de febrer del 2019

3r d'ESO D visita l'Aula de la Mar...


Divendres passat, 1 de febrer, 3rD vàrem realitzar una sortida a l’Aula de la Mar, situada al Portitxol. Vàrem anar a fer un taller sobre la posidònia.

Els professors acompanyants eren en Lluc Coll i en Fernando Forteza. Vàrem sortir de l’institut a les 8:20 perquè vàrem esperar en Pau Romero, que finalment no va venir. Caminàrem fins a la Plaça d’Espanya i allà agafàrem el bus. Va durar uns 15 minuts el trajecte, va ser bastant curtet.
Allà,vàrem deixar les motxilles a un armari juntament amb les jaquetes i na Bàrbara es va presentar. Després va arribar una companya seva. Ens va explicar amb un powerpoint què és la posidònia i la causa que fa que es destrueixi.
Després d’una bona estona vàrem anar a berenar. En arribar, tornàrem a deixar les motxilles a l’armari i ens vàrem dividir en dos grups.
Un grup va veure un vídeo i després na Bàrbara ens va mostrar diferents tipus de crustacis, peixos i altres espècies. Darrera de tot això, hi havia una vèrtebra de balena,era enorme! I també dues costelles petites de la balena.
I l’altre grup mirava amb microscopis mostres vives i mostres amb arena; jo vaig descobrir una espècie exòtica. Va ser impressionant veure el que conté un poquet d’arena.Joan Tribaldos, 3rD
aula mar2.jpg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada