dijous, 18 de maig del 2017

Anam a la Mostra de Teatre Escolar!







El divendres 12 de maig els alumnes de 3r i 4t vam anar al teatre Catalina Valls a veure una obra de creació col·lectiva titulada Llopis good, representada pels alumnes de Teatre d'activitats extraescolars (Miquel Seguí, Shere, Alejandro Díaz, Marina Cuello, Mar Ruíz, Ángel Galera i Elena Bibiloni).

Al principi de l'obra sortia el narrador i dues actrius que feien de mare i filla. La mare la va cridar perquè anés a comprar el regal de la seva germana petita a una jugueteria. La filla, com que no sabia on era la botiga, ho anava demanant a persones del carrer. La gent no li feia cas, fins que va arribar un home que li va dir l'adreça, (encara que no era la correcta) i després la va raptar. Una persona el va veure i va cridar la policia. Després, aquell home la volia assetjar sexualment, però la policia el va aturar a temps i el varen dur a la presó. Hi va estar set anys, durant els quals va aprendre a fer feina i el van preparar perquè quan sortís es pogués reintegrar a la societat. En sortir va trobar feina perquè a la presó havia estudiat la carrera de Dret; primer va fer de practicant d'advocat i després ja va començar a dur ell els casos. El primer cas consistia a treure "ocupas" de les cases on vivien. La seva feina era molt senzilla, però va arribar un dia que els ocupas es varen rebel·lar i hi van anar tots en contra i van fer una manifestació. L'home va cridar el seu superior per avisar-lo i aquest li va dir que marxés. En arribar a casa encén la televisió, on fan una escena de l'obra d'Àngel Guimerà, Terra Baixa.

A continuació vam fer un col·loqui amb els actors, les actrius i la directora, na Lena Serra. Ens van explicar que ells mateixos havien inventat el guió, per això es tracta de teatre de creació col·lectiva. I l'obra es basa en dos contes tradicionals (La Caperutxeta Vermella i Els tres porquets) i l'obra de teatre Terra Baixa.

Artur Vidal, 3rB
Júlia Servera, 3rD
Lídia Moreno,3rD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada