dilluns, 10 d’abril del 2017

VIATGE A BADEN-BADEN, ALEMANYA

El passat 30 de març un grup d'alumnes de 3r d'ESO i 1r i 2n de batxillerat que cursam l'assignatura d'alemany, partírem a Baden-Baden acompanyats per J.C García i J.R del Canto.
El primer dia vàrem anar a unes termes, un lloc molt visitat tant per turistes com per residents. Vam passar allà quasi tot el dia, ja que vam arribar al migdia.
Al dia següent vàrem agafar un tren i anàrem cap a Basilea, Suïssa, on vam passejar i fer turisme; allà vàrem veure el riu que passa per la ciutat, el Rhin, i també visitàrem la catedral i un jardí botànic.
Al dia següent, vam anar a diferents pobles del Sud d'Alemanya, com Friburg, i també vam anar a la Selva Negra, on vam veure un riu anomenat Tittisse, que vàrem recórrer amb una barqueta. També vam visitar el poble on s'enregistrà la pel·lícula "Charlie i la fàbrica de xocolata", Genlgenbach, un poble molt bonic. Aquell dia també vam anar de compres.
I va arribar el darrer dia, un dia en què podíem triar què fer. Els alumnes de tercer vam decidir anar una altra vegada al balneari, on ens relaxàrem molt; en canvi, els alumnes de batxillerat van optar per fer un poc més de turisme i anar a veure, entre d'altres, un famós Casino.
Més tard ens vàrem dirigir cap a l'aeroport, on vam esperar moltes hores l'avió de tornada cap a Mallorca.
Va ser una viatge divertit, cansat i inoblidable.

Carme Vidal, 3r d'ESO D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada