dimecres, 12 d’octubre del 2016

Preparam la Festa de les Verges...

COMENÇAM A FER BUNYOLS!

Com que ja s'apropa la festa de les verges, aquí teniu una recepta de bunyols per fer a casa:

Bunyols de Vent

Ingredients:
-250 g. de farina.
-500g. de patata bullida i feta puré.
-2 ous amb el blanc pujat.
-20g. de llevat de pa, dissolt en una tasseta amb un poc d'aigua tèbia.

Preparació:
Amb tots els ingredients formau una pasta i deixau-la tovar com a mínim una hora en un lloc tebi. En ser tova, ja podeu fer els bunyols: agafau una petita porció de pasta i tirau-la dins d'una paella amb oli bullent, sempre de manera que la pasta quedi amb un forat al mig. Quan els bunyols seran rossos, treis-los de l'oli i serviu-los (millors si són calents) ensucrats o
acompanyats amb mel.


Ainhoa Cuevas i Carol Aguirre, 3rB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada