COMENÇAM A FER BUNYOLS! |
Com
que ja s'apropa la festa de les verges, aquí teniu una recepta de
bunyols per fer a casa:
Bunyols
de Vent
Ingredients:
-250
g. de farina.
-500g.
de patata bullida i feta puré.
-2
ous amb el blanc pujat.
-20g.
de llevat de pa, dissolt en una tasseta amb un poc d'aigua tèbia.
Preparació:
Amb
tots els ingredients formau una pasta i deixau-la tovar com a mínim
una hora en un lloc tebi. En ser tova, ja podeu fer els bunyols:
agafau una petita porció de pasta i tirau-la dins d'una paella amb
oli bullent, sempre de manera que la pasta quedi amb un forat al mig.
Quan els bunyols seran rossos, treis-los de l'oli i serviu-los
(millors si són calents) ensucrats o
acompanyats
amb mel.
Ainhoa
Cuevas i Carol Aguirre, 3rB
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada