dimarts, 10 d’abril del 2018

Feim moltes activitats el darrer dia abans de Pasqua!

El darrer dia abans de les vacances de Setmana Santa vam celebrar una jornada lúdico-esportiva amb un bon grapat d'activitats on tots els alumnes hi estaven convocats. Els grups de 1r d'ESO se n'anaren a la platja de Pollença amb la finalitat de recollir fems i convertir-lo en una escultura efímera; a més de treballar la creativitat artística, els va servir per conscienciar-se de la necessitat de preservar el medi natural.
D'altra banda, els alumnes de 2n i 3r es van concentrar al pati per partir cap al poliesportiu de Sant Ferran, on el Departament d'Educació Física els tenia preparats tornejos de diferents esports i una bona dosi de diversió. En Mario, alumne de 3rB, ens diu que va ser una jornada fantàstica perquè van practicar esport (colball, futbol, bàsquet i mato) en unes instal·lacions molt xules.
Els alumnes de 4t d'ESO també van fer competicions esportives al mateix centre i, allà cap a les 11:00h, partiren a l'Escorxador per veure la pel·lícula Barcelona, nit d'estiu.
I, finalment, el Departament d'Orientació va organitzar una jornada professional per als alumnes de batxillerat en què diferents ex-alumnes del Madina hi retornaven per unes hores per parlar del camí professional que van seguir un cop acabat el batxillerat. Aquestes xerrades es van organitzar en diferents franges horàries, de tal manera que un alumne podia triar fins a tres especialitats i així conèixer de primera mà la carrera o carreres professionals en les quals estava interessat.
Els ex-alumnes del Madina han seguit moltes professions: la de relacions públiques, bomber, dret, infermeria, física, educació social, biologia, art, farmàcia, meteorologia, magisteri, economia, policia, disseny, filologia, història, telecomunicacions, matemàtiques, INEF, turisme, etc.
Les xerrades que tengueren més públic van ser les de policia, bomber, turisme, INEF i ADE.   

Equip redactor Paperum
Els 4ts al pavelló esportiu de l'institut

Els 2ns i 3rs a Sant Ferran 

                       


Els primers d'ESO escolten atentament...
 Aquí teniu imatges d'alguns dels ponents:
Xerrada sobre Turisme d'Andrea Muntean 

Les matemàtiques amb Ramon Canet

Telecomunicacions amb Víctor Chavarría

I Xavier Granados ens va parlar de Filologia i Història

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada