divendres, 17 de març del 2017

Fent les maletes per anar a Londres!


Avui hem volgut saber quin és el programa que el Departament d'Anglès té preparat per al viatge que faran la setmana que ve a Londres amb un grup d'alumnes. Ens ho ha explicat na Marta Fluxas, una de les professores acompanyants...

Na Marta ens ha dit que un grup de 68 alumnes aniran a Londres amb 6 professors. Concretament se'n van de dimecres 22 a diumenge 26. Faran dos grups i el que tenen programat per a aquest viatge és anar a fer una volta per la ciutat de Londres, amb la intenció de travessar el pas de vianants que és mundialment conegut gràcies al grup de música “The Beatles” .
Faran una excursió a Greenwich, agafaran trens i ferris que els duran a veure la famosa Torre de Londres i aniran a diferents museus, com el Natural History Museum, on es troba l’observatori i el British Museum.
Visitaran els carrers de Londres on es troba Oxford Street i Picadilly Circus, passejaran per diferents mercats com el Camdem o Covent Garden, i tastaran menjars típics d’allà.
S'allotjaran en un hotel a prop de Hyde Park, que els permetrà anar a peu a molts d’aquests llocs i també faran alguna visita guiada. Serà un viatge molt complet amb recorreguts interessants. A la tornada ens ho contaran amb detall!
Ana Ferrer, 3r d'ESO C


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada