dimarts, 14 de febrer del 2017

Els 3rs d’ESO anam a visitar Son Barrina

Taller de pintar.
Un dels tallers es dividia en dos. Es tractava que la meitat faria un taller i l’altra en faria un de diferent. El taller que vàrem triar va ser una cosa molt bàsica i senzilla. Ens varen fer dibuixar amb llapis algun animal, vegetal o qualsevol símbol o cosa relacionada amb la natura damunt una  rajola. Ens van dir que si dibuixàvem amb llapis, no esborréssim res amb la goma perquè embrutàvem la sala i que, quan fiquéssim les rajoles al forn, el que havíem dibuixat amb llapis desapareixeria. Després de dibuixar la figura amb llapis havíem de pintar-la amb pintura i pinzells. Molts varen dibuixar arbres, altres sols, altres la nit, i molts animals i flors, entre d’altres.

La casa hippie

També hi va haver un moment on ens varen parlar sobre el consum de coses necessàries i coses imprescindibles. Com a exemple, ens mostraren una poma (aliment necessari) i després, el símbol d’appel (que és el símbol de l’empresa i que és innecessari, és un caprici).
Després d’això ens van explicar que abans allà hi vivia una parella en una casa feta artesanalment, con una mena de cabana. Aquesta parella vigilava en aquest lloc, però se’n van haver d’anar d’allà.

Ens varen ensenyar la casa. A l’entrada hi havia un poal ple d’aigua. La porta de la casa era un palet. Hi havia una gelera i botelles de vidre aferrades i també dins de les parets, com a decoració. Hi havia una espècie de cuina i dues sales, una molt lluminosa amb la teulada de vidre i una poc o gens lluminosa. A la menys lluminosa hi havia un sofà i a la més lluminosa hi havia cadires i una butaca.

Taller de la simbiosi

En aquest taller, vam parlar sobre el significat de la paraula simbiosi i vàrem posar exemples d’alguns animals als boscos que ho fan. Després, vàrem fer unes boles que eren llavors cobertes d’argila, les vam fer perquè és un tipus de plantació en la qual es llancen les boles d’argila que es cultiven immediatament.

René Alejandro Flores Castillo
Enric Llorca Mendoza
Álvaro González Juan

                                           
      

                                         
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada