dilluns, 5 de desembre del 2016

3rESOD també visita l'Aula de la Mar

Avui, 30 de novembre, els alumnes de 3 ESO D hem anat a visitar l’Aula de la Mar, que es troba al Portitxol.
Hem quedat a primera hora del matí a l’ institut, allà hem passat llista i hem sortit del centre a les 9:00h. Ens han acompanyat el professor de biologia, n'Antoni Català, i la professora d’anglès, na Marta Flexas.
Hem sortit del centre i hem caminat un carrer fins a la parada de l’autobús, on hem agafat el número 20, que ens ha duit fins al Portitxol (just devora de l’Aula de la Mar).
Hem arribat i el monitor que hi havia ens ha fet una petita presentació del que faríem.
El primer de tot que ens ha dit és la profunditat de les Illes Balears i just després d’això, (una xerrada de més o manco mitja hora) hem anat a la platja a cercar restes d’éssers vius o algues.

El nostre resultat ha estat un poc patètic, però ens ha explicat el que havien trobat altres vegades: ous de tauró, restes de peixos morts...
Hem tornat de la platja i hem anat a berenar a un parc que hi havia allà, ens han deixat 20 minuts per berenar i jugar un poc al parc.
Més tard hem tornat a entrar i hem pujat a la planta superior, on ens han mostrat amb un microscopi algues i peixos molt petits.
Després d’això hem anat a una sala on ens han posat 5 minuts de vídeo sobre la posidònia, una planta marina que viu fins als 40 m.També ens han ensenyat com s'han de tocar les rajades, ja que la seva part superior és rasposa.
A la una menys quart hem sortit d’allà i hem agafat l’autobús per tornar a l’institut.
Maria Morey, 3rESO D
El nostre grup, 3rD






El que hem trobat...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada