dijous, 7 de març del 2019

Avui toca concert de rock al Conservatori!


El passat 26 de febrer els grups de 2n i 3r d'ESO de l'optativa de Música, que tenim com a professors en Carles i na Pilar, vam anar al Conservatori a veure i sentir un concert sobre la història del rock. També ens hi va acompanyar la professora Antònia M., de Llengua Catalana. Dic a veure i sentir perquè per una banda el grup menorquí Ja t'ho diré amb el seu cantant, Cris Juanico, van anar interpretant les cançons que al llarg de la història s'han fet amb aquest estil musical. Al mateix temps, però, un projector enorme penjat en l'aire reflectia les imatges dels cantants o grups musicals autèntics.

Vam sentir i veure imatges reals dels Beatles, Bee Gees, Elvis Presley, The Police, ACDC, Queen, The Eagles, Jimmy Hendrix, The Rolling Stones, etc. Tots aquests d'origen anglès o americà.
Després ens van parlar de grups espanyols, com Alaska y los Pegamoides, Nacha Pop, Estopa o El Último de la Fila, per esmentar-ne alguns. I de cantants catalans van recordar Sopa de Cabra, Pau Riba, Lorenzo Santamaría, Tomeu Penya, Els pets, Anegats, Ja t'ho diré, etc.

Hi havia moments que et feien ganes de posar-te a ballar, tothom estava molt animat. Va ser una sortida molt divertida i enriquidora!

Gema Martín, 3r A



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada