dimecres, 14 de març del 2018

Les escoles de Primària ens visiten!




Entre els dies 21 i 27 de febrer ens van visitar les escoles adscrites de Primària. Alguns alumnes que ara fan 1r d'ESO van fer de guies dels seus antics companys. A continuació vos contam les impressions de na Lidia Fresneda, una nina del CEIP Establiments, que ara mateix cursa 6è de Primària i que l'any que ve començarà al Madina. 

Ens ha explicat que el que li va agradar més van ser les aules perquè troba que són grans, i també el gimnàs i el laboratori. El que menys li va agradar va estar el pati, li va semblar petit.
Ens va explicar que el professor de Ciències Socials del nostre institut, en Mateu Palmer (encarregat de rebre cada any els alumnes de Primària) i una professora d'anglès els van mostrar el centre i el seu funcionament.
També ens contà que feren alguns tallers i experiments en el laboratori i van visitar la biblioteca, l'aula de música, el pati, el gimnàs, el laboratori, l´aula de plàstica i la resta de les aules (amb els alumnes de 1r d'ESO fent classe). Varen anar al laboratori i miraren l´interior d´una mosca amb un telescopi, després anaren al gimnàs a jugar a la pilota, i finalment varen anar a la aula de música a cantar.
Després d'aquesta visita i del primer contacte amb el que serà la seva nova "llar d'estudis" durant sis anys, diu que li fa moltes ganes venir a l'institut i fer amics nous.

Al principi li feia un poc de por l' institut perquè hi havia molta gent desconeguda, i era molt gran. Però després que els professors fessin l'exposició, es va quedar més tranquil·la i va pensar que tampoc n'hi havia per tant. També li va parèixer que estarà millor que a l´escola. Vam parlar amb alguns alumnes del CEIP Costa i Llobera i ens digueren que els agradava molt el pati. Ens explicaren que la professora de Música va tocar el piano molt bé i que en el laboratori feren un experiment molt divertit.Van trobar els professors molt bons en la seva matèria i els alumnes molt estudiosos i tranquils.Resumint...la majoria dels alumnes han parlat del Madina positivament, fins i tot alguns s'atreveixen a dir que serà el seu institut l'any que ve o que tindran molt en compte el Madina a l’hora de fer les seves eleccions.

Nosaltres, des d'aquí, els diem que si finalment decideixen formar part del nostre institut, els estarem esperant amb els braços ben oberts!

Text:Marina, Andrea i Sol, 3rC
Vídeo: Cristina Ramírez, 3rB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada