diumenge, 26 de novembre del 2017

Els segons de batxillerat participen a un Scape Room!

El passat 8 de novembre, en Toni Veral, n'Helena Giménez i na Grace Cannvaro, entre d'altres alumnes del Madina de segon de batxillerat A i acompanyats pels professors Lena i Jorge, sortiren de l'institut per anar al carrer 31 de desembre, on els esperaven per participar en un joc.

En arribar a un local, varen separar el grup per la meitat. El primer grup va començar a les 11:30 i varen tenir una petita xerrada en la qual els organitzadors els van explicar una història. Mentrestant, la segona meitat va anar a un bar per esperar que els altres acabassin.

La història era d'un home psicòpata que es va escapar del psiquiàtric, amb més gent d'allà. Al cap d'un temps que l'home i els altres sortissin d'allà, sis nines varen desaparèixer.
Treballant en equip els alumnes de 2n de batxillerat A, havien d'investigar i descobrir el causant d'aquest misteri i el motiu de la desaparició (amb pistes donades per l'organitzador de l'Escape Room). Tenien una hora per desactivar la bomba, és a dir, resoldre el misteri!


Tomeu Alorda i Pau García, 3B




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada