diumenge, 24 de juny del 2018

1r d'ESO C i D representen la rondalla En Pere de la bona roba






Una part de l'alumnat dels grups de 1r d'ESO C i D van representar els dies 19 i 20 de juny la rondalla mallorquina En Pere de la bona roba, text popular que va recollir a Sóller el folklorista Antoni M.Alcover.

Aquesta representació s'ha anat preparant durant aquest darrer trimestre a les hores de Projecte de Llengua Catalana amb la professora Antònia M.Andreu i està emmarcada dins el projecte d'Aprenentatge i Servei de la Conselleria d'Educació en el qual està inscrit el nostre centre. Conta la història d'una família que viu molt pobrament i que, gràcies a la bondat del fill Pere, aconsegueixen un anellet màgic que els concedeix tot el que volen.

La representació es va fer al Col·legi de Pràctiques i els actors i actrius van tenir com a públic dos grups de 5è de Primària; va ser un èxit i als alumnes els va fer molta il·lusió tornar al centre on alguns hi havien fet tota la Primària. El personal docent de l'escola els va rebre amb molta amabilitat i els van convidar a tornar-hi el proper curs.

Redacció Paperum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada