dijous, 9 de març de 2017

Avui el grup de la revista vos proposa un Preguntats

1. Per què està constituït l´aparell circulatori ?

a. Sistema limfàtic i aparell respiratori
b. Sistema cardiovascular i sistema limfàtic
c. Aparell digestiu i aparell respiratori
d. Cap de les anteriors és correcta

2. Quant és 132-5·(6): 3?

a. 124
b. 0
c. 96
d. 254

3. On es troba el país de Paraguai ?

a. Amèrica
b. Europa
c. No és un país
d. Àfrica

4. Quin d`aquests esports es juga amb raqueta ?

a. Hoquei
b. Handbol
c. Bàdminton
d. Totes són correctes 
 
5. Qui és l' autor de "Romeo i Julieta"?

a. Shakespeare
b. Velázquez
c. Cristiano Rolando
d. Oscar Wilde

6. Quins components formen la sang?

a. Plaquetes, glòbuls blancs, vermells i plasma sanguini
b. Plaquetes i plasma sanguini
c. Glòbuls blancs, vermells i limfa
d. Cap dels anteriors

7. En quin continent està Xina?

a. Àsia
b. Europa
c. Japó
d. Oceania

8. De què està fet l'estic de floorball?

a. De fusta
b. De plàstic
c. No fan servir estics
d. Potser dels dos

9. Quins són els països que fan servir més energies renovables?

a. Suècia, Letònia i Finlàndia
b. Xina, EEUU i Rússia
c. EEUU
d. Dubai, Kazahstan i Japó

10.D'aquestes paraules quina no té un morfema?

a.jugava
b.tenista
c. per
d.espanyol

11. D’on prové el català?
a. Xinès
b. Llatí
c. Espanyol
d. Aragonès

12. Quina és la capital de Taiwan?
a. Taimey
b. Kunta Kinte
c. Taipei
d. Mustafar

13. Quin és el primer element de la taula periòdica?
a. Níquel
b. Òxid
c. Nitrogen
d. Cap d’aquests

14. Què nom l' autor de l’obra “El libro del Buen Amor”?
a. Juan Ruiz, el Arcipreste de Hita
b. Juan Hernando
c. Pep Plaza, Arcipreste de Castilla
d. San Vicente de la Orden

15. Què hi ha en el nucli d'un àtom?
a. Protons i electrons
b. Neutrons i protons
c. Electrons i neutrons
d. Protons, electrons i neutrons
16. Quina civilització va inventar l’escriptura?
a. La romana
b. La grega
c. La mesopotàmica
d. A l’antic Japó

17. Amb quin mot es coneixia també a Miguel de Cervantes?
a. Com el Manco de Lepanto
b. Com el Literari de la Manxa
c. Com el Campeador
d. Com l’Empalador

18. Quina és la capital de Burkina Faso?
a. Mos Eisley
b. Ouagadougou
c. Dorne
d. Jakku

19. De quin país forma part Groenlàndia?
a. Dels Estats Units d’Amèrica
b. De Noruega
c. De Dinamarca
d. De cap d’aquests països

20. En quin país no hi pot entrar cap immigrant?
a. Alemanya
b. Corea del Nord
c. Japó
d. Estats Units

21. Qui és l’autor de la saga literària “Song of Ice and Fire”?
a. George Lucas
b. Vincent Dickinson
c. Bruce Dickinson
d. George R.R. Martin

22. Quin d’aquests no és un sistema d’equacions?
a. Reducció
b. Igualació
c. Operació
d. Substitució

23. Què significa bunkbed?
a. Llit imflable
b. Sofà- llit
c. Llitera
d. Banc- llit

24. Quina pel·lícula va guanyar el premi Oscar a millor pel·lícula a l’any 2017?
a. La la land
b. Hacksaw Ridge
c. Moonlight
d. Spotlight

25. El nom de Bàdminton prové de…
a. El nom de qui va crear l’esport
b. El llinatge de la dona de qui el va crear
c. El lloc on es va començar a jugar
d. On va néixer el seu creador

26. On es troba l'Estret de Magallanes?
a. Est dels Estats Units
b. Sud d'Argentina
c. Oest de Mèxic
d. Sud d'Espanya

27. Quina és l'arrel quadrada de 8x8?
a. 16
b. 64
c. 8
d. 24

28. A quin any arribaren els musulmans a la Península Ibèrica?
a. 711
b. 699
c. 834
d. 713
    Respostes: 1.b/ 2.d/ 3.a/4.c/5.a/6.c/7.a/8.b/9.a/10.c/11.b/12.c/13.d/14.a/15.b/16.c/17.a/18.b/19.c/20.b/21.d/
    22.c/23.c/24.c/25.c/26.b/27.c/28.a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada